Escape Room | Pakohuone lapsille

Escape Room eli pakohuone on peli, jossa sinut ja kaverisi lukitaan huoneeseen ja teillä on 60 minuuttia aikaa selvittää pelin arvoitukset. Pakohuone sopii lapsille ja perheille!

Lasten pakohuoneet Lohjalle

Escape Room Kids | Pakohuone lapsille

Lasten pakohuoneessa lapset pääsevät keskenään ratkomaan erilaisia hauskoja tehtäviä ja arvoituksia. Voitte hypätä joko Ranskaan selvittämään tuntemattoman taiteilijan arvoitusta pakohuoneessa The Artist tai mennä kurkaamaan taikamaailmaa Madame Pomeroyn taikajuomaliikkeeseen pelissä Madame Pomeroy’s Potions.

Kenelle peli sopii?

Lasten pakohuonepeli sopii yli 8 vuotiaille ilman aikuisia. Nuoremmat pelaavat aikuisten seurassa.

Huom. Pakohuoneet ovat lasten versioita pakohuoneista The Artist tai Madame Pomeroy’s Potions. Pelaathan vain toisen näistä peleistä.

Peliaika 60 min

Saavu paikalle 15 min ennen pelin alkua. Jos haluat järjestää synttärit, voit myös varata lisäaikaa!

Tiimi 2-6 hlö

Kokoa tiimi kavereista tai pelaa perheen kesken. Pelin arvoitukset selviävät yhdessä!

Osoite

Laurinkatu 48, 08100 Lohja

HINNAT

2 PELAAJAA

49€ / hlö

Yhteensä 98€

3 PELAAJAA

38€ / hlö

Yhteensä 114€

4 PELAAJAA

32€ / hlö

Yhteensä 128€

5 PELAAJAA

29€ / hlö

Yhteensä 145€

6 PELAAJAA

25€ / hlö

Yhteensä 150€

Ennen peliä | varausehdot

Peliaika

Pelin kesto 60 minuuttia. Paikalle tulee saapua 15 minuuttia ennen pelin alkua (sis. panikoinnin, vessatauon ja peliohjeistuksen). Tulethan ajoissa, jotta kerkeät “panikoitua” rauhassa. Huom! Myöhästyminen vaikuttaa varsinaiseen peliaikaan.

Varaus

Pelin voit varata verkossa valitsemalla pakohuoneen, ajan ja osallistujamäärän. Varausvahvistus saapuu sähköpostiin, josta voit vielä tarkistaa varatun ajankohdan sekä tietosi. Varaus on sitova. Varaajan vastuulla on tarkistaa varattu ajankohta ja oikeiden tietojen antaminen. Mikäli haluat varata pelin saman päivän aikana soita numeroon +358 50 5511205.

Maksaminen

Maksu tapahtuu toimitiloissamme käteisellä, pankkikortilla tai Runaway Plan -lahjakortilla. Meille käyvät kaikki yleisimmät siru- tai magneettinauhakortit (mm. Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro card, American Express).  Yrityksille tarjoamme laskutusmahdollisuuden (ota yhteyttä info@runawayplan.fi).

Peruuttaminen

Peruutukset ja pelin ajankohdan vaihdokset tulee suorittaa 24h ennen peliä sähköpostitse info@runawayplan.fi tai yhteydenottolomakkeella. Jos et saavu pelipaikalle perumatta aikaasi, veloitamme täyden pelin hinnan.              

Enemmän tietoa Escape Roomista

Escape Room eli pakohuonepeli on hauska seikkailupeli, jossa pelaajilla (2-6hlö) on 60 minuuttia aikaa paeta huoneesta. Jotta huoneesta pääsee pakoon, täytyy yhteistyötä käyttämällä ratkoa hauskoja, mutta haastavia tehtäviä ja pulmia.

Escape Room on mahtava tapa edistää ryhmädynamiikkaa ja se sopii hyvin lasten synttäreihin ja ajanvietoksi kaverien tai perheen kanssa!

Runaway Plan valkoinen logo

Pakohuone Lohja

Laurinkatu 48

08100 Lohja

Yhteystiedot

info@runawayplan.fi

Runaway Plan | Escape Room | Pakohuone | Laurinkatu 48, 08100 Lohja

Runaway Plan

Runaway Plan | Laurinkatu 48, Lohja