Escape Room -teskti Runaway Plan logo

Mikä on Escape Room eli pakohuone?

Escape Room eli pakohuone on hauska seikkailupeli, jossa pelaajilla (2-6hlö) on 60 minuuttia aikaa paeta huoneesta. Jotta huoneesta pääsee pakoon, täytyy yhteistyötä käyttämällä ratkoa hauskoja, mutta haastavia tehtäviä ja pulmia. Matkan varrella tulette tarvitsemaan avaimia, koodeja ja kaikkea siltä väliltä! Ole valmis kurottelemaan ylös, alas, tutkimaan huonekaluja, sekä ratkaisemaan kinkkisiä arvoituksia.

Escape Room on mahtava tapa edistää ryhmädynamiikkaa. Peli sopii hyvin polttareihin, kaveriporukan illanviettoon, synttäreille, työpaikan virkistäytymisiltoihin sekä lahjaksi.

Usein kysytyt kysymykset

Onko Escape Room -peleissä ikärajaa?

“Insane InSomnia” -pakohuoneessa on suositusikäraja 15 vuotta, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö pelissä voisi olla yksi tai kaksi nuorempikin henkilö mukana. Escape Roomia voi siis tulla pelaamaan perheenkin kesken, kannattaa kuitenkin ottaa yhteyttä etukäteen, mikäli asia askaruttaa. Meidät saa parhaiten kiinni sähköpostilla info@runawayplan.fi.

Lasten pakohuoneessa “Unenryöstäjä” ikäraja on 8 vuotta, mikäli lapset pelaavat keskenään. Aikuisten seurassa mukana voi olla nuorempiakin pelaajia.

Liikkuvissa pakopeleissä ei ole ikärajaa, mutta liikkuvia pelejä suositellaan yli 14-vuotialle.

Otathan yhteyttä mikäli jokin asia ikärajoihin liittyen askaruttaa.

Kuinka saapua paikalle?

Lohjan pakohuoneelle on helppo saapua autolla tai linja-autolla. Oman auton voi jättää joko Puu-Anttilan omalle parkkipaikalle (1h ilmainen parkki), tai kirkkokentän parkkipaikalle (4h parkki). Sisäänkäynti tapahtuu sisäpihan kautta. Saavu paikalle 15min ennen pelin alkua.

Mitä jos minulla tai kaverillani on ahtaanpaikankammo?

Escape Room ei välttämättä ole sopiva kaikista herkimmille. Huoneemme ovat kuitenkin turvallisia tiloja, joista pääsee poistumaan hätätilanteessa. Lisäksi peliohjaajamme seuraavat peliä huoneen ulkopuolelta koko pelin ajan.

Voit kysyä tarkempaa pelikohtaista tietoa peliohjaajiltamme info@runawayplan.fi.

Kuinka voin maksaa?

Voit maksaa käteisellä, Smartum-kulttuuriseteleillä tai pankkikortilla. Meillä käy kaikki tavanomaisimmat pankki- ja luottokortit (mm. Visa, MasterCard ja American Express) sekä lähimaksut Samsung Pay‑, Apple Pay‑ ja Android Pay ‑sovelluksilla. Maksu veloitetaan aina pakohuonepelin jälkeen toteutuneen pelaajamäärän mukaisesti.

Voinko peruuttaa pelin?

Escape Roomin voi peruutta 24h ennen peliä sähköpostitse info@runawayplan.fi tai yhteydenottolomakkeella. Jos et saavu pelipaikalle perumatta aikaasi, veloitamme pelistä täyden hinnan.

Mitä jos meitä saapuu paikalle eri määrä, kuin on ilmoitettu?

Peli veloitetaan aina toteutuneen pelaajamäärän mukaisesti, ei siis haittaa vaikka joku pelaajista sairastuisi tai saisitte mukaan lisäpelaajia! Jos ryhmäkokonne pysyy 2-6hlö välillä ei asiasta tarvitse erikseen ilmoittaa.

Voiko Escape Roomia pelata muulla kielellä kuin suomella?

Escape Room on saatavilla myös englannin kielisenä. Ilmoitathan englannin kielisestä pelistä varauksen yhteydessä lisätiedot-kohdassa, niin pelivetäjämme osaavat varautua etukäteen.

Luovuutta ja loogista päättelyä

Escape Room selviää vihjeiden avulla. Pelin pulmat vaativat loogista päättelyä ja luovuutta.

Nokkeluutta ja näppäryyttä

Mitä nokkelammin, sen nopeammin! Escape Roomissa selviää asioita ja vihjeitä yhdistelemällä!

Tiimityöskentelyä

Escape Roomissa aikaa on 60 minuuttia! Kerää tiimi ja selvitä tehtäviä tiimisi kanssa aikaa vastaan.

Millaisia pakohuonepelejä Runaway Planilta löytyy?

Runaway Planilla on Lohjalla tällä hetkellä kolme erilaista pakohuonepeliä. Insane InSomnia ja The Hunt -pakohuoneet ovat tarkoitettu aikuisille pelaajille ja Unenryöhtäjä-pakohuone on tarkoitettu lapsille ja perheille.

The Hunt - Ajojahti

Pakohuoneessa The Hunt -Ajojahti olette tiiminne kanssa osallituneet haluamattanne Jahtiin.

Tiedetään, että tietyissä piiressä järjestetään sairtasta viihdettä -ajojahteja, joissa saaliit ovat ihmisiä. Lähditte tiiminne kanssa selvittämään tapausta, mutta pian huomaattekin, että olette itse osallisina Jahtiin. Ja aikaa paeta on vain 60 minuuttia.  

insane insomnia escape room lohja logo

Pakohuoneessa Insane InSomnia hyppäätte unien maailmaan suorittamaan tärkeää tehtävää.

Tavoitteenne on tuhota laite, jolla pääsee vierailemaan toisten unissa ja manipuloimaan niitä. Teidän on kuitenkin selvitettävä tehtävä ajoissa tai ette enää ikinä pääse takaisin todellisuuteen. Aikaa on vain 60 minuuttia.

Escape Room Kids | Pakohuone lapsille

Lasten pakohuoneessa Unenryöstäjä tarkoituksenne on pelastaa maailmasta hyvät unet.

Viisas nero keksi laitteen, jolla pääsee vierailemaan unissa. Tämän jälkeen maailmassa alkoi liikkua unenryöstäjiä, jotka käyvät kauppaa ryöstämillään unilla. Tässä maailmassa hyvät unet maksavat ja vain painajaiset jäävät jäljelle. ainoa vaihtoehto on hypättävä unien maailmaan ja estää unenryöstäjien toiminta. Aikaa hyppyyn on vain 60 minuuttia.

liikkuvat pakopelit runaway-plan tyky juhlat pikkujoulut

Liikkuvat pakopelit on tarkoitettu suuremmille ryhmille. Ne sopivat juhliin, tyky-päiviin ja erilaisiin tapahtumiin aktiviteetiksi. Liikkuvista pakopeleistä löydät lisätietoa täältä.

Runaway Plan

Puu-Anttila

Suurlohjankatu 2 08100 Lohja

Some

Facebook | Instagram | Youtube

Yhteystiedot

info@runawayplan.fi

Runaway Plan | Suski +358 40 5239521 | Meri +358 40 5885302

Runaway Plan - Pakohuone Lohja

Runaway Plan | Puu-Anttila, Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja, Suomi