Escape Room -teskti Runaway Plan logo

Mikä on Escape Room eli pakohuone?

Escape Room eli pakohuone on hauska seikkailupeli, jossa pelaajilla (2-6hlö) on 60 minuuttia aikaa paeta huoneesta. Jotta huoneesta pääsee pakoon, täytyy yhteistyötä käyttämällä ratkoa hauskoja, mutta haastavia tehtäviä ja pulmia. Matkan varrella tulette tarvitsemaan avaimia, koodeja ja kaikkea siltä väliltä! Ole valmis kurottelemaan ylös, alas, tutkimaan huonekaluja, sekä ratkaisemaan kinkkisiä arvoituksia.

Escape Room on mahtava tapa edistää ryhmädynamiikkaa. Peli sopii hyvin polttareihin, kaveriporukan illanviettoon, synttäreille, työpaikan virkistäytymisiltoihin sekä lahjaksi.

Usein kysytyt kysymykset

Onko Escape Room -peleissä ikärajaa?

Pakohuoneissamme on suositusikäraja, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö pelissä voisi olla nuorempiakin henkilöitä mukana. Escape Roomia voi siis tulla pelaamaan perheenkin kesken, kannattaa kuitenkin ottaa yhteyttä etukäteen, mikäli asia askaruttaa. Meidät saa parhaiten kiinni sähköpostilla info@runawayplan.fi.

Lasten pakohuoneessa ikäraja on 8 vuotta, mikäli lapset pelaavat keskenään. Aikuisten seurassa mukana voi olla nuorempiakin pelaajia.

Liikkuvissa pakopeleissä ei ole ikärajaa, mutta liikkuvia pelejä suositellaan yli 14-vuotialle.

Otathan yhteyttä mikäli jokin asia ikärajoihin liittyen askaruttaa.

Kuinka saapua paikalle?

Lohjan pakohuoneelle on helppo saapua autolla tai linja-autolla. Oman auton voi jättää joko parkkipaikalle Laurinkadun varteen (maksullinen pysäköinti) tai Nahkurintorin parkkipaikalle (1h tai 4h parkki). Sisäänkäynti tapahtuu Laurinkadun kautta. Saavu paikalle 15min ennen pelin alkua.

Mitä jos minulla tai kaverillani on ahtaanpaikankammo?

Escape Room ei välttämättä ole sopiva kaikista herkimmille. Huoneemme ovat kuitenkin turvallisia tiloja, joista pääsee poistumaan hätätilanteessa. Lisäksi peliohjaajamme seuraavat peliä huoneen ulkopuolelta koko pelin ajan.

Voit kysyä tarkempaa pelikohtaista tietoa peliohjaajiltamme info@runawayplan.fi.

Kuinka voin maksaa?

Voit maksaa käteisellä, Smartum-kulttuuriseteleillä tai pankkikortilla. Meillä käy kaikki tavanomaisimmat pankki- ja luottokortit (mm. Visa, MasterCard ja American Express) sekä lähimaksut Samsung Pay‑, Apple Pay‑ ja Android Pay ‑sovelluksilla. Maksu veloitetaan aina pakohuonepelin jälkeen toteutuneen pelaajamäärän mukaisesti.

Voinko peruuttaa pelin?

Escape Roomin voi peruutta 24h ennen peliä sähköpostitse info@runawayplan.fi tai yhteydenottolomakkeella. Jos et saavu pelipaikalle perumatta aikaasi, veloitamme pelistä täyden hinnan.

Mitä jos meitä saapuu paikalle eri määrä, kuin on ilmoitettu?

Peli veloitetaan aina toteutuneen pelaajamäärän mukaisesti, ei siis haittaa vaikka joku pelaajista sairastuisi tai saisitte mukaan lisäpelaajia! Jos ryhmäkokonne pysyy 2-6hlö välillä ei asiasta tarvitse erikseen ilmoittaa.

Voiko Escape Roomia pelata muulla kielellä kuin suomella?

Escape Room on saatavilla myös englannin kielisenä. Ilmoitathan englannin kielisestä pelistä varauksen yhteydessä lisätiedot-kohdassa, niin peliohjaajamme osaavat varautua etukäteen.

Luovuutta ja loogista päättelyä

Escape Room selviää vihjeiden avulla. Pelin pulmat vaativat loogista päättelyä ja luovuutta.

Nokkeluutta ja näppäryyttä

Mitä nokkelammin, sen nopeammin! Escape Roomissa selviää asioita ja vihjeitä yhdistelemällä!

Tiimityöskentelyä

Escape Roomissa aikaa on 60 minuuttia! Kerää tiimi ja selvitä tehtäviä tiimisi kanssa aikaa vastaan.

Runaway Plan valkoinen logo

Pakohuone Lohja

Laurinkatu 48

08100 Lohja

Yhteystiedot

info@runawayplan.fi

Runaway Plan | Escape Room | Pakohuone | Laurinkatu 48, 08100 Lohja

Runaway Plan

Runaway Plan | Laurinkatu 48, 08100 Lohja, Suomi