fbpx

Mikä on escape room?

Escape room

Escape room, eli pakohuonepeli on hauska seikkailupeli, jossa pelaajilla (2-6hlö) on 60 minuuttia aikaa paeta huoneesta. Jotta huoneesta pääsee pakoon, täytyy yhteistyötä käyttämällä ratkoa hauskoja, mutta haastavia tehtäviä ja pulmia. Matkan varrella tulette tarvitsemaan avaimia, koodeja ja kaikkea siltä väliltä! Ole valmis kurottelemaan ylös, alas, tutkimaan huonekaluja, sekä ratkaisemaan kinkkisiä arvoituksia. Peli on mahtava tapa edistää ryhmädynamiikkaa, ja sopii niin polttareihin, kaveriporukan illanviettoon, synttäreille, työpaikan virkistäytymisiltoihin, sekä lahjaksi.

Usein kysyttyä

Onko pelissä ikärajaa?

Dr. Murky`s Treatment -pelissä on suositusikäraja 16v. Likkuvissa pakopeleissä ei ole ikärajaa.

Kuinka saapua paikalle?

Lohjan pakohuonelle on helppo saapua autolla tai linja-autolla. Oman auton voi jättää joko Puu-Anttilan omalle parkkipaikalle (1h ilmainen parkki), tai kirkkokentän parkkipaikalle (4h parkki). Sisäänkäynti tapahtuu sisäpihan kautta. Saavu paikalle 15min ennen pelin alkua.

Kuinka voin maksaa?

Meillä voit maksaa käteisellä, tai pankkikortilla. Meillä käy kaikki tavanomaisimmat siru- ja lähimaksukortit. Tarkista oma korttisi täältä. Maksu veloitetaan pelin jälkeen.

Voinko peruuttaa pelin?

Pelin voi peruutta 24h ennen peliä sähköpostitse info@runawayplan.fi tai yhteydenottolomakkeella. Jos et saavu pelipaikalle perumatta aikaasi, veloitamme täyden pelin hinnan.

Mitä jos meitä saapuu paikalle eri määrä, kuin on ilmoitettu?

Peli veloitetaan aina toteutuneen pelaajamäärän mukaan.

Voiko escape roomia pelata muulla kielellä, kuin suomi?

Meidän Room Escape on saatavilla myös englannin kielisenä. Ilmoitathan englannin kielisestä pelistä varauksen yhteydessä lisätiedot -kohdassa.

Runaway Plan

Puu-Anttila

Suurlohjankatu 2 08100 Lohja

Yhteystiedot

info@runawayplan.fi

Runaway Plan | Suski +358 40 5239521 | Meri +358 40 5885302

Runaway Plan - Pakohuone Lohja

Runaway Plan | Puu-Anttila, Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja, Suomi