City Tour | Kesä 2021

Kuvassa asuntomessujen ajan olevan pakopelin teksti: The Last Secred

 Pelattavissa 9.8.2021

 

Kesän 2021 uutuudet | Tekemistä Lohjalla

Kesän uutuudet The Last Secred of Albert Einstein ja City Tour Escape: Operation Mindfall ovat nyt Lohjan asuntomessujen ajan 9.7. – 8.8. tarjouksessa. Ulkopakopeleissä suunnistat läpi Lohjan keskustan ja ratkot jännittäviä tehtäviä yhdessä tiimisi kanssa. 

Tsekkaa pelivaihtoehdot, kokoa pelitiimisi ja koe koko kaupunki pakohuoneena!

TARJOUS: 98€

Pakopelin mainoskuva ja teksti: The Last Secred of Albert Einstein

Tarjous asuntomessujen ajan:

Kuvassa asuntomessujen ajan olevan pakopelin teksti: The Last Secred of Albert Einstein

Albert Einstein kuoli vuonna 1955. Mitä kukaan ei kuitenkaan osannut odottaa oli se, että tämä nerokas tiedemies oli kätkenyt jotain salaperäistä ja turvannut salaisuutensa erikoisella laitteella. Einstein kuitenkin myös halusi tämän salaisuuden lopulta paljastuvan niille, jotka osaisivat selvittää pulmallisia arvoituksia ja jättikin siksi myös vihjeen jälkeensä. Viestissä kerrotaan, että tietyissä koordinaateissa ympäri maailmaa laite on suunniteltu kalibroimaan itsensä ja lopulta paljastamaan salaisuutensa.  

Kysymys kuuluukin, pystyttekö löytämään oikeat kohteet ja selvittämään Albert Einsteinin viimeisen salaisuuden? 

TARJOUS: 98€

Tarjous: 98€

Pakopeli on tarjouksessa hintaan 98€/peli. Tarjous on voimassa 9.7.-8.8.2021. (Huom. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.)

Peliaika 60min

Saavu paikalle 15min ennen pelin alkua. Huomioi myös, että peliin kannattaa varata aikaa kokonaisuudessaan 1h 30min tai jopa 2h.

Tiimi 2-6 hlö

Kokoa tiimi ja selvitä mysteeri yhdessä! Peli sopii ensikertalaisille ja myös koko perheen peliksi.

Lohjan keskusta

Aloitus: Laurinkatu 48, Lohja

 

City Tour Escape - Asuntomessut Lohja

Tarjous asuntomessujen ajan:

Hyppää mukaan City Tour -pakopeliin ja koe koko kaupunki pakohuoneena! Tässä pakopelissä voit ratkoa tehtäviä samalla kun vierailet Lohjan kesäisissä kohteissa.

City Tour: Operation Mindfall

Salainen tutkimuskeskus, Spider Technologies, on kehittänyt tavan, jolla pystyy kontrolloimaan ihmismieltä. Tiedämme, että hetken kuluttua he aikovat aktivoida signaalin, joten ennen sitä meidän on toimittava. Tehtävänne on siis seuraava: etsikää tutkimuskeskus ja tunkeutukaa heidän palvelimelleen ja estäkää aktivointi. 

Peli on City Tour –versio ulkopakopelistä Operation Mindfall (kesto 2h-3h)

TARJOUS: 98€

Tarjous: 98€

Pakopeli on tarjouksessa hintaan 98€/peli. Tarjous on voimassa 9.7.-8.8.2021. (Huom. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.)

Peliaika 2h-3h

Saavu paikalle 15min ennen pelin alkua. Huomioi myös, että peliin kannattaa varata aikaa kokonaisuudessaan 2h-3h riippuen omasta pelitahdistasi.

Tiimi 2-6 hlö

Kokoa tiimi ja selvitä mysteeri yhdessä! Peli sopii ensikertalaisille ja myös koko perheen peliksi.

Lohjan keskusta

Aloitus: Laurinkatu 48, Lohja

 

Mikä on City Tour Escape?

Kesän toinen uutuus on City Tour Escape: Operation Mindfall. Tässä ulkopakopelissä voit kävellä juuri sellaisella tahdilla Lohjan keskustassa kuin itse haluat ja ratkoa samalla mielenkiintoisia ja hauskoja pulmia tiimisi kanssa. Pelissä liikutaan mm. Lohjan ydinkeskustassa ja museon alueella ja matkaa kokonaisuudessaan on muutama kilometri, riippuen valitsemastasi kävelyreitistä.

City Tour Escape on Lohjan asuntomessujen ajan 9.7. – 8.8. tarjouksessa hintaan 98€/peliryhmä.

Ennen peliä | varausehdot

Peliaika

Ulkopakopelin keston voit tarkistaa pelikohtaisista tiedoista. Paikalle tulee saapua 15 minuuttia ennen pelin alkua (sis. panikoinnin, vessatauon ja peliohjeistuksen). Tulethan ajoissa, jotta kerkeät “panikoitua” rauhassa. Huom! Myöhästyminen vaikuttaa varsinaiseen peliaikaan.

Varaus

Ulkopakopelin voit varata verkossa valitsemalla pakopelin (Operation Mindfall tai Magic Portal), ajan ja osallistujamäärän. Varausvahvistus saapuu sähköpostiin, josta voit vielä tarkistaa varatun ajankohdan sekä tietosi. Varaus on sitova. Varaajan vastuulla on tarkistaa varattu ajankohta ja oikeiden tietojen antaminen. Mikäli haluat varata pelin saman päivän aikana soita numeroon +358 45 78310130.

Maksaminen

Maksu tapahtuu toimitiloissamme käteisellä, pankkikortilla tai Runaway Plan -lahjakortilla.

Meille käyvät kaikki yleisimmät siru- tai magneettinauhakortit (mm. Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro card, American Express).  Yrityksille tarjoamme laskutusmahdollisuuden 5€ laskutuslisällä (ota yhteyttä info@runawayplan.fi).

Lisäksi meille käyvät maksuvälineenä EazyBreak, Edenred, ePassi ja Smartum.

Peruuttaminen

Peruutukset ja ulkopakopelin ajankohdan vaihdokset tulee suorittaa 24h ennen peliä sähköpostitse info@runawayplan.fi tai sähköpostiin saapuneen varausvahvistuksen kautta.

Mikäli et saavu paikalle perumatta aikaasi, veloitamme täyden pelin hinnan.      

Kaikki varausehdot on löydettävissä varaussivun yhteydessä, sekä täällä: varausehdot       

Runaway Plan valkoinen logo

Pakohuone Lohja

Laurinkatu 48

08100 Lohja

Yhteystiedot

info@runawayplan.fi

Runaway Plan | Escape Room | Pakohuone | Laurinkatu 48, 08100 Lohja

Runaway Plan

Runaway Plan | Laurinkatu 48, 08100 Lohja, Suomi