Kuvassa lukee liikkuva pakopeli

 & OHJELMAPALVELUT

Liikkuva pakopeli tapahtumiin

Ohjelmapalvelut

Etsitkö ohjelmaa tulevaan tapahtumaasi?

Runaway Plan tarjoaa ohjelmapalveluita, jotka soveltuvat mainiosti myös suuremmille ryhmille. Valitessasi Runaway Planin liikkuvan pakopelin tai muun ryhmäaktiviteetin esimerkiksi pikkujouluihisi, juhliisi tai tyky-päiviisi, tuomme ohjelman suoraan valitsemiisi tiloihin. Liikkuvat pakopelit ja erilaiset ohjelmapalvelut ovat mahdollisia niin juhlatiloissa, ulkona kuin työpaikallakin – päätä sinä!

Valikoimastamme löydät erilaisia aktiviteetteja sekä sisä- että ulkotiloihin. Tarjoamme unohtumattoman pelikokemuksen juuri sellaisena kuin sen haluat.

Yleiset tiedot liikkuvista pakopeleistä

Peliaika: Normaali peliaika 60 min, mutta kokonaisuuteen kannattaa varata 1h 30min. Pelistä on kuitenkin saatavilla eri variaatioita (30min – 120min).

Ryhmäkoko: Minimi 2 hlö, ei ylärajaa – peli onnistuu jopa yli sadalle henkilöille samanaikaisesti. Olemme järjestäneet pelejä jopa 400 hlö samanaikaisesti.

Pelitiedot: Pelejä pelataan mobiililaitteen avustuksella. Runaway Plan tuo kuitenkin mukanaan aina kaikki peliin tarvittavat välineet.

Pelipaikka: Peli on täysin liikkuva, päätä sinä! Pelistä on saatavilla sekä ulko- että sisäversio.

Vaikeusaste: Liikkuvat pakopelimme ovat yleensä vaikeusasteeltaan keskiluokkaa, mutta peleissä pärjää kuitenkin hyvin myös ensikertalaisena.

Liikkuva pakopeli sisätiloissa

Liikkuvassa pakopelissä ratkot haastavia tehtäviä käyttäen älyäsi, kekseliäisyyttäsi ja tiimityötaitojasi. 

Pakopeli sopii hyvin ohjelmaksi erilaisiin tapahtumiin. Tapahtumiin sopiva, liikkuva pakopeli on tehtäviltään hyvin samanlainen kuin perinteisempi huonepakopeli, mutta tässä pelissä ideana ei ole paeta mistään tilasta, vaan pelaajat suorittavat sen sijaan pienryhmissä ennalta määritettyä tehtävää tai ratkaisevat mysteeriä.

Pelaajat voivat odottaa monipuolisia haasteita ja nokkelia tehtäviä, jotka vaativat tiimityötaitoja ja älykkyyttä. Sisällä pelattava liikkuva peli on täydellinen vaihtoehto erilaisiin tapahtumiin tai vaikkapa yritystilaisuuksiin, tarjoten mielenkiintoisen ja vuorovaikutteisen pelikokemuksen pöydän ääressä.

Ulkopakopelit

Liikkuva ulkopakopeli on ainutlaatuinen seikkailu, joka yhdistää viihdyttävän pelikokemuksen ja ulkoilun. Tämä pelimuoto tarjoaa osallistujille mahdollisuuden tutkia ympäristöä, ratkoa pulmia ja nauttia ryhmäaktiviteetista samanaikaisesti.

Pelaajat voivat liikkua ulkona, kuten puistoissa, kaupungilla tai luontokohteissa, seuraten tarinan juonta ja kohtaamalla erilaisia haasteita matkansa varrella. Liikkuva ulkopakopeli vaatii tiimityötaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja yhteistyötä, kun pelaajat pyrkivät suoriutumaan tehtävistä ja etenemään tarinassa.

Tämä pelimuoto sopii monenlaisiin tilaisuuksiin, kuten tiimipäiviin, juhliin tai yritystapahtumiin, tarjoten osallistujille unohtumattoman seikkailun ulkoilmassa.

LIIKKUVA PAKOPELI: 

Pakopelin nimi Tuonela

 

 

 

Koe jännittävä seikkailu liikkuvassa pakopelissämme nimeltä Tuonela – matka tuonpuoleiseen ja takaisin.

Elämme vastakkain asettelun aikaa. Tehtävänänne on koota rikkauksia ja ihmeitä suoltava Sampo. Matkanne vie teidät tuonelle, Manalan maille, voimasanoja hakemaan. Ehkä niiden avulla voitte saada ratkaisun? Tiimilläsi on aikaa ratkaista pulmat ja seikkailla tällä mystisellä matkalla 60 minuuttia. Valmistaudu kohtaamaan haasteita ja paljastamaan salaisuuksia Tuonelan hämärästä maailmasta!

VARAA PELI myynti@runawayplan.fi 

LIIKKUVA PAKOPELI: 

Operation Mindfall -logo

Salaperäinen tutkimuskeskus, Spider Technologies, on suunnitellut viruksen, joka mahdollistaa ihmismielen hallinnan. Olemme saaneet tietoa siitä, että he aikovat pian aktivoida viruksen, ja meidän on toimittava ennen sitä.

Luotettavien tietolähteiden mukaan Spider Techin tutkimuskeskus on piilotettu. Tehtävänänne on selvittää tutkimuskeskuksen sijainti, kehittää vasta-aine virusuhkaan ja tunkeutua heidän palvelimelleen estääksenne aktivoinnin.

Onnistutteko tehtävässä ja pelastatteko maailman katastrofilta? Valmistautukaa ratkaisemaan haastavia ongelmia tässä intensiivisessä agenttiseikkailussa!

VARAA PELI myynti@runawayplan.fi 

Millainen liikkuva peli on?

Toteutustapoja on lukuisia, joten voimme räätälöidä pelin juuri sinun tarpeisiisi ja tapahtumaasi sopivaksi. Tässä muutamia esimerkkejä erilaisista toteutustavoista:

Juhlatilat

Juhlatilat: Sisätiloissa pelattava peli voi olla juhlava ja viihdyttävä. Voimme luoda pakopelin, joka sulautuu saumattomasti juhlatilan teemaan. Se voi olla esimerkiksi juonellinen peli, joka tarjoaa vieraille ainutlaatuisen ja viihdyttävän kokemuksen juhlan aikana.

Voit valita peliksi esimerkiksi valmiin agenttiseikkailumme Operation Mindfall.

Aktiviteetit ulkona

Agenttiseikkailu ulkona: Ulkoilmaan sijoitettu agenttiseikkailu voi sisältää erilaisia tehtäviä, kuten salakirjoituksia, piilotettuja viestejä ja salaisia koodeja. Osallistujat voivat pukeutua agenttiteemaan ja kokea seikkailun, joka vaatii heiltä nokkeluutta ja tiimityötaitoja.

Ryhmäkisailut ulkotiloissa: Loistava tapa lisätä tiimihenkeä ja tuoda hauskuutta erilaisiin tapahtumiin. Ryhmäkisailu yhdistelee sekä pakopelien ongelmanratkaisua että erilaisia fyysisiä haasteita, jotka haastavat joukkueet yhteistyöhön ja nokkeluuteen avoimessa ympäristössä.

Nämä aktiviteetit eivät ainoastaan tarjoa hauskoja hetkiä, vaan myös edistävät tiimityö- ja ongelmanratkaisutaitoja. Ne ovat ihanteellisia yritystapahtumiin tai tiimipäiviin, joita vietetään muutoin sisätiloissa!

 

Räätälöinti

Räätälöidyt haasteet: Voimme luoda erilaisia haasteita ja tehtäviä vastaamaan tapahtuman tavoitteita. Näitä voivat olla esimerkiksi tiimikisailut, tiedonhaun tehtävät tai fyysiset haasteet.

Liikkuva peli voi sisältää myös opettavaisia elementtejä.

  1. Tiedonintegrointi: Pelin tehtävät voivat liittyä yrityksen historiaan, tuotteisiin, palveluihin, tai ajankohtaisiin tapahtumiin. Tiimit käyttävät yrityksen omaa tietoa ratkaistessaan pulmia ja suorittaessaan tehtäviä.
  2. Yhteistyö ja kommunikaatio: Pelin tehtävät edistävät tiimityöskentelyä ja avointa viestintää. Osallistujat voivat kehittää tiimityötaitojaan samalla kun oppivat uutta yrityksestään.
  3. Strategiset päätökset: Pelin kulku voi sisältää simulointeja, joissa osallistujat joutuvat tekemään liiketoiminnallisia päätöksiä. Näin he voivat kokeilla erilaisia strategioita ja ymmärtää paremmin yrityksen päätöksentekoprosessia.
  4. Kilpailullinen elementti: Pelissä voi olla kilpailullisia osuuksia, jotka innostavat osallistujia oppimaan ja ratkomaan tehtäviä tehokkaasti.

Hyödyt:

  • Tehokas tapa opettaa yrityksen tietoja ja kulttuuria.
  • Vahvistaa tiimityötaitoja ja ryhmähenkeä.
  • Kannustaa osallistujia oppimaan vuorovaikutteisesti ja käytännönläheisesti.
  • Tarjoaa hauskan ja motivoivan oppimiskokemuksen.

 

Kuinka varaan pelin?

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous myynti@runawayplan.fi

Voit myös soittaa meille +358 50 5511205 ja kerromme sinulle enemmän peleistämme.

Yhteistyökumppaniksi

Löytyykö sinulta tila, tapahtuma tai paikka, johon pakopeli sopisi osaksi ohjelmaa? Voit tilata pakopelin kertaluontoiseksi ohjelmaksi tai pidemmäksi aikaa. 

Matkailuyritykset voivat ottaa pakopelin valikoimiinsa lisenssisopimuksella tai tilata peliohjaajan paikan päälle. Lisätiedot ja yhteydenotot myynti@runawayplan.fi ja soittamalla +358 50 5511205.

Liikkuva pakopeli tapahtumiin

Erilaisia pelivaihtoehtoja

Valitse täydellisesti tapahtumaasi soveltuva liikkuva pakopeli tai aktiviteetti! Tarjoamme monipuolisia vaihtoehtoja ulkopakopeleistä ja liikkuvista pakopeleistä toimistoympäristössä aina juhlapaikoille asti.

Järjestämme pelejä niin pienille ryhmille kuin suurempiinkin tapahtumiin – aina muutamasta henkilöstä yli sataan pelaajaan samanaikaisesti.

PYYDÄ TARJOUS myynti@runawayplan.fi

Vaihtoehdot yrityksille

Liikkuvat pakopelimme ja erilaiset ohjelmapalvelumme on suunniteltu sopimaan eri kokoisille ryhmille, jotta jokainen osallistuja voi nauttia ainutlaatuisesta kokemuksesta. Tarjoamme unohtumattoman pelikokemuksen juuri sellaisena kuin sen haluat!

Hinta peliin

Hinta vaihtelee pelin, sijainnin ja ryhmäkoon mukaan. Pyydä tarjous ottamalla yhteyttä myynti@runawayplan.fi 

Peliaika

Peliaika on 60 minuuttia ja peliin kannattaa varata aikaa 1h 30min. Voit myös kysyä erilaisia vaihtoehtoja. 

Osallistujamäärä

Liikkuvat pakopelit sopivat suuremmille ryhmille. Olemme järjestäneet pelejä aina muutamasta henkilöstä satoihin pelaajiin samanaikaisesti.

Paikka

Valitse itse!

 

Runaway Plan valkoinen logo

Pakohuone Lohja

Laurinkatu 48

08100 Lohja

Yhteystiedot

info@runawayplan.fi

Runaway Plan | Escape Room | Pakohuone | Laurinkatu 48, 08100 Lohja

Runaway Plan

Runaway Plan | Laurinkatu 48, Lohja