Runaway Plan

YRITYKSILLE

Työpöydän ääressä oleva tiimi läpsäisee käsiä yhteen.

liikkuvat pakopelit runaway-plan tyky juhlat pikkujoulut

Liikkuva pakopeli on peli suuremmillekin ryhmille. Jos valitset Runaway Planin liikkuvan pakopelin esimerkiksi pikkujouluihisi, juhliisi tai tyky-päiviisi, me toteutamme pakopelin valitsemissasi tiloissa. Liikkuvia pakopelejä voidaan pelata juhlatiloissa, ulkona tai työpaikalla – sinä päätät!

Erilaiset elämykset

Voit valita tapahtumaasi ohjelmaasi erilaisia palveluita – pakopeleistä ulkoaktiviteetteihin! Ota meihin yhteyttä myynti@runawayplan.fi, kerro tapahtumapaikkasi, ryhmäkokosi ja toiveesi, niin lähetämme tarjouksen.

Tyky-päivät, Team Building, pikkujoulut – You name it!

YRITYKSILLE

ryhmissä pelattava pakopeli tiimipäiviin

Pakopeleissä ja erilaisissa ryhhmäaktiviteeteissa tarvitaan aina ryhmätyökykyä ja tiimitaitoja. Aktiviteetti on paras tapa ryhmäyttää työntekijöitä hauskalla tavalla!

Pakopelit ja aktiviteetit tapahtumiin

Juuri sinun tapahtumaasi sopiva aktiviteetti? Voit varata erilaisia vaihtoehtoja sekä ulkoaktiviteetiesta että pakopeleistä tapahtumaasi sopivasti.

Valitse tapahtumapaikka, me tuomme ohjelman

Valitse itse tapahtumapaikkasi – me tuomme ohjelman! Pakopelit ja aktiviteetit sopivat hyvin erilaisiin tiloihin. Kysy mahdollisuuksista ottamalla yhteyttä!

CUSTOM

Custom | Yrityksille

Custom toimii silloin kun tarvitset vieläkin kustomoidumpaa pakosuunnitelmaa. Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia pakokonsultoinnista kokonaisiin peli- ja seikkailuratkaisuihin. 

Yhteistyö | Tapahtumajärjestäjät

Löytyykö sinulta tapahtumatila tai juhlapaikka, jonne pakopeli tai seikkailupalvelut sopisivat osaksi ohjelmaa? Löydämme varmasti sopivan ratkaisun. Ota yhteyttä myynti@runawayplan.fi, niin kerromme enemmän!

Pakokonsultointi

Mikäli sinua kiinnostaa täysin uusi pakopeli, voimme auttaa sinua toteutuksessa. Ota yhteyttä myynti@runawayplan.fi.

Runaway Plan valkoinen logo

Pakohuone Lohja

Laurinkatu 48

08100 Lohja

Yhteystiedot

info@runawayplan.fi

Runaway Plan | Escape Room | Pakohuone | Laurinkatu 48, 08100 Lohja

Runaway Plan

Runaway Plan | Laurinkatu 48, Lohja