Runaway Plan

YRITYKSILLE

Työporukka pelaamassa liikkuvaa pakopeliä ja juhlimassa

liikkuvat pakopelit runaway-plan tyky juhlat pikkujoulut

Liikkuva pakopeli on peli suuremmillekin ryhmille. Jos valitset Runaway Planin liikkuvan pakopelin esimerkiksi pikkujouluihisi, juhliisi tai tyky-päiviisi, me toteutamme pakopelin valitsemissasi tiloissa. Liikkuvia pakopelejä voidaan pelata juhlatiloissa, ulkona tai työpaikalla – sinä päätät!

Tyky- ja virkistyspäivät

Runaway Plan järjestää tyhy- ja virkistyspäiväohjelmaa ympäri vuoden. Voit valita ohjelmaksi valmiin pakettimme tai voimme räätälöidä tapahtumapäivän sisällön toiveidesi mukaiseksi. Tapahtumapäivän voit järjestää haluamissasi tiloissa, me tuomme ohjelman!

Pakopelit- ja ohjelmapalvelut

Juuri sinun tapahtumaasi sopiva aktiviteetti? Voit varata erilaisia vaihtoehtoja sekä ulkoaktiviteeteista että pakopeleistä tapahtumaasi sopivasti.

Tyky-paketit ja workshopit

Pakopeleissä ja ryhmäaktiviteeteissa tarvitaan aina tiimitaitoja. Kokonaisvaltainen tyky-päivä luodaan yhdistämällä ryhmäyttävä workshop tai luento osaksi päiväohjelmaa.

Kuvan otsikossa kerrotaan, että tapahtumapaikan voi valita itse.

Valitse itse tapahtumapaikkasi, me tuomme ohjelman! Voit varata itsellesi sopivat tilat haluamastasi paikasta tai pyytää ehdotuksia meiltä!

Ota yhteyttä

050 5511205

myynti@runawayplan.fi 

Info

Tyky-paketteja ja aktiviteetteja löytyy erilaisia aina ulkoaktiviteeteista sisätiloissa järjestettäviin ohjelmiin. Tapahtumapaikkana voivat toimia esimerkiksi ulkotilat, toimisto tai juhlatilat.

Aktiviteettien kesto vaihtelee valitsemasi paketin mukaan, voit valita ohjelmaa joko koko päiväksi tai vaikka vain yhdeksi tunniksi.

Varaus

Runaway Planin ohjelmapalvelun voit varata pyytämällä tarjousta myynti@runawayplan.fi.

Kerro viestissäsi tapahtumasi toiveista (missä ja milloin) sekä ryhmäkokosi. Otamme viestin jättämisen jälkeen sinuun yhteyttä!

Kolme naista pelaamassa

CUSTOM

Custom | Yrityksille

Custom toimii silloin kun tarvitset vieläkin kustomoidumpaa pakosuunnitelmaa. Tarjoamme erilaisia mahdollisuuksia pakokonsultoinnista kokonaisiin peliratkaisuihin.

Yhteistyö | Tapahtumajärjestäjät

Löytyykö sinulta tapahtumatila tai juhlapaikka, jonne pakopeli tai erilaiset aktiviteeit sopisivat osaksi ohjelmaa? Löydämme varmasti sopivan ratkaisun. Ota yhteyttä myynti@runawayplan.fi, niin kerromme enemmän!

Pakokonsultointi

Mikäli sinua kiinnostaa täysin uusi pakopeli, voimme auttaa sinua toteutuksessa. Ota yhteyttä myynti@runawayplan.fi.

Runaway Plan valkoinen logo

Pakohuone Lohja

Laurinkatu 48

08100 Lohja

Yhteystiedot

info@runawayplan.fi

Runaway Plan | Escape Room | Pakohuone | Laurinkatu 48, 08100 Lohja

Runaway Plan

Runaway Plan | Laurinkatu 48, Lohja