Ulkoilmapakopelit

Runaway Plan toteuttaa yhteistyössä Outdoor Escape Palkesin kanssa ulkoilmapakopelejä Lohjan keskustassa. Voit varata pelin helposti yhteistyökumppanimme sivuilta ja noutaa pelitarvikkeet Runaway Planin toimipisteestä Lohjan keskustasta, Puu-Anttilasta.

Ulkopakopelit

Magic Portal ja Operation Mindfall.  

Peleissä yhdistyvät klassisen aarteenetsinnän, GPS-Geokätköilyn sekä pakopelien parhaat elementit yhdistettynä uusimpaa teknologian ja lisätyn todellisuuden keinoin.

 

Peliaika 60 min

Saavu paikalle 15 min ennen pelin alkua

Tiimi 2-6 hlö

Kokoa tiimi ja selvitä mysteeri yhdessä!

Lohjan keskusta

Aloitus: Suurlohjankatu 2, Lohja

 

Magic Portal

Taivaalle on ilmestynyt vaarallinen portti, jonka kautta hirviöt pyrkivät maailmaamme. Vain rohkeimmat ja taitavimmat sankarit voivat ratkaista arvoitukset, voittaa hirviöt ja pitää maailmamme turvassa!

Ota mukaan perheesi tai ystäväsi ja pelasta maailma! Jännittävää arvoitusten ja tehtävien täyttämää matkaanne läpi Lohjan johdattaa maahis-avatar. Peli sopii lapsille.

Hinta alkaen 24€/pelaaja

 

Operation Mindfall

Salainen tutkimuskeskus, Spider Technologies, on kehittänyt viruksen, jolla pystyy kontrolloimaan ihmismieltä. He uhkaavat nyt saastuttaa sillä maailman vesiverkostot ja pyydämme  apuasi! 

Operation Mindfall on ulkopakopeli, jossa suunnistat läpi Lohjan keskustan, ratkot haastavia tehtäviä käyttäen älyäsi, kekseliäisyyttäsi ja uusinta AR-tekniikkaa. Kokoa agenttitiimisi ja koe koko kaupunki pakohuoneena!

Hinta alkaen 24€/pelaaja

Metsäpakopeli

KADOKSISSA

Runaway Planilta löytyy myös oma ulkopakopeli, jonka pelipaikkana toimii upea Kettukallion Elämystila. Kurkkaa lisätietoa metsäpakopelistä ja varaa oma elämyksesi!

 

Runaway Plan valkoinen logo

Pakohuone Lohja

Puu-Anttila
Suurlohjankatu 2
08100 Lohja

Käynti sisäpihalta

Yhteystiedot

info@runawayplan.fi

Runaway Plan | Escape Room | Pakohuone | Puu-Anttila, Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja

Runaway Plan - Pakohuone Lohja

Runaway Plan | Puu-Anttila, Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja, Suomi