Sopimusehdot

 

Palveluntarjoaja  

Runaway Plan Oy (Y-tunnus: 2900538-2)

Käyntiosoite: Laurinkatu 48 B, 08100 Lohja

info@runawayplan.fi

 

Asiakas  

Asiakas sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja varatessaan palvelun tai ostaessaan tuotteita ja palveluja Runaway Plan Oy:ltä.

 

Varausehdot  

Näitä ehtoja sovelletaan varattaviin tuotteisiin ja palveluihin. Yhteisesti näistä käytetään nimitystä “kohde”. Palveluista voidaan käyttää yleisesti nimitystä ”aktiviteetti”. Varausehdot koskevat kaikkia osallistujia ja varaajan vastuulla on kertoa sopimusehdot myös muille osallistujille.

 

Varaaminen 

Asiakas vastaa siitä, että hän tutustuu varauskohteen/-kohteiden kuvaukseen ja ohjeistuksiin sekä varaukseen liittyviin ehtoihin.

Runaway Plan Oy lähettää varausvahvistuksen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Asiakkaan tekemä varaus on sitova siinä yhteydessä, kun varausvahvistus on lähetetty asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Runaway Plan Oy ei vastaa epäonnistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä Runaway Plan Oy:lle tilanteen korjaamiseksi. Runaway Plan Oy ei anna takuuta siitä, että varauskohde on tässä tilanteessa yhä vapaa.

 

Peruutukset ja muutokset

Peruutuspäivä on se päivä, jona Runaway Plan Oy on saanut tiedon peruutuksesta. Asiakas vastaa siitä, että peruutus on lähetetty riittävän ajoissa.

Mikäli asiakas peruuttaa tai muuttaa varaustaan,

  • kun varauksen alkamiseen on aikaa pakohuonepeleissä 24 h tai enemmän sekä muissa aktiviteeteissa tai tilavarauksissa 7 päivää tai enemmän, peruutus ja muutokset ovat täysin veloituksettomia.
  • kun varauksen alkamiseen on aikaa pakohuonepeleissä alle 24 h tai muissa aktiviteeteissa tai tilavarauksissa alle 7 päivää, peritään koko kohteen hinta.

Mikäli aktiviteettiin osallistuvien henkilöiden määrä muuttuu,

  • Runaway Planin toimipaikassa järjestettävissä pakohuonepeleistä ja aktiviteeteista veloitetaan aina toteutuneen osallistujamäärän mukaisesti, ellei toisin ole ilmoitettu.
  • muualla kuin Runaway Planin toimipaikassa järjestetyistä aktiviteeteista veloitetaan ilmoitetun osallistujamäärän mukaisesti tai enemmän, mikäli aktiviteettiin osallistuu useampi henkilö kuin sopimushetkellä on ilmoitettu. Osallistujamäärä on ilmoitettava Runaway Planille etukäteen niin, että henkilökunnalla on aikaa varautua osallistujamäärän muutokseen, vähintään kolme (3) arkipäivää ennen aktiviteetin alkamista.

 

Runaway Plan Oy oikeus peruuttaa varaus 

Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) voi Runaway Plan Oy peruuttaa varauksen. Peruutuksesta ilmoitetaan viivytyksettä kohteen varanneelle asiakkaalle.

Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa kohteen hinta kokonaisuudessaan takaisin.

Force majeure -esteen takia irtisanotusta varauksesta asiakkaalle mahdollisesti syntyneitä kuluja ei korvata.

 

Sopimuksen syntyminen

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun varaus on vahvistettu, ellei toisin ole sovittu, tai kun tilaus- ja/tai maksuvahvistus on saapunut asiakkaalle.

Varausvahvistus sekä tilaus- ja/tai maksuvahvistus toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

 

Maksuehdot

Asiakas maksaa varauksen valitsemansa maksutavan mukaisesti noudattaen maksutavan mukaisia ehtoja. Maksu tapahtuu joko Runaway Plan Oy:n verkkokaupassa tai toimitiloissa tai yritysasiakastapauksissa laskutuksella.

Runaway Plan Oy soveltaa palveluissaan luotettavia ja turvallisia maksuvälitystahoja.

  • Runaway Plan Oy ei tallenna pankkiyhteys- tai luottokorttitietoja missään vaiheessa.
  • Asiakas sitoutuu noudattamaan valitsemansa maksutavan mukaisia ehtoja.
  • Maksaminen Runaway Plan Oy laskulla (Yrityksille ja yhteisöille)
  • Lasku on vain yritysten ja yhteisöjen käyttöön.
  • Lasku on maksettava laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä.
  • Verkkokaupasta ostettujen kohteiden kohdalla, mikäli maksutapahtumaa ei ole saatettu onnistuneesti loppuun tilaushetkellä, Runaway Plan Oy ei käsittele tilausta.

 

Aktiviteetteihin liittyvät ohjeet ja ehdot

Myöhästyminen  

Aktiviteetti alkaa täsmällisesti. Viivästyminen saattaa vaikuttaa aktiviteetin kestoon.

Aktiviteettiin osallistuminen päihtyneenä  

Palvelunjärjestäjällä on oikeus peruuttaa tai keskeyttää aktiviteetti, mikäli asiakkaat tai aktiviteettiin osallistujat ovat päihdyttävien aineiden vaikutuksen alaisena ja näin ollen ovat riski toisille osallistujille tai itselleen.

Vastuu 

Runaway Plan Oy ei ole vastuussa, jos asiakas tai aktiviteettiin osallistuja huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellään satuttaa itsensä Runaway Plan Oy:n toimitiloissa, pelatessaan peliä tai osallistuessaan aktiviteettiin. Varaajan vastuulla on kertoa tästä myös muille osallistujille.

Tietosuoja  

Sähköpostiosoitettasi ei käytetä markkinointiin eikä luovuteta kolmannelle taholle. Saatamme käyttää sitä palautepyyntöä varten. (Lue lisää Tietosuojaselosteesta.)

Välineet  

Aktiviteetissa käytettäviin välineisiin ei saa kohdistaa voimaa tai väkivaltaa. Särkyneistä, rikkoutuneista tai kadotetuista esineistä Runaway Plan Oy:llä on oikeus saada korvausta.

 

Tilavarauksiin liittyvät ohjeet ja ehdot

Tilojen vuokraajan vastuu 

Tilojen vuokraaja on vastuussa siitä että kiinteistö, kalusteet ja laitteisto ovat vuokrauksen päättyessä samassa kunnossa kuin ne olivat vuokrauksen alkamishetkellä. Mikäli hoidatte tilojen koristelua itse, ottakaa huomioon että, koristeita ei saa kiinnittää seiniin tai huonekaluihin teipillä, nitojalla tai muulla vastaavalla tavalla.

Tilojen vuokraaja on vastuussa siitä että kiinteistö, kalusteet ja laitteisto ovat vuokrauksen päättyessä samassa kunnossa kuin ne olivat vuokrauksen alkamishetkellä. Särkyneistä ja rikkoutuneista esineistä Runaway Plan Oy:llä on oikeus saada korvausta.

Runaway Plan Oy ei ole vastuussa, jos asiakas tai tilaisuuteen osallistuja huolimattomalla tai holtittomalla käytöksellään satuttaa itsensä Runaway Plan Oy:n toimitiloissa. Varaajan vastuulla on kertoa tästä myös muille osallistujille.

 

 

Yleiset ehdot

Verkkopalvelussa esitetyt hinnat ovat arvonlisäverollisia.

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yritysasiakkaille.

Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

Runaway Plan Oy pidättää itsellään oikeuden muuttaa sopimusehtoja tarvittaessa.

 

Lisätietoja tarvittaessa antaa

Runaway Plan Oy
+358 50 5514666
info@runawayplan.fi

Runaway Plan valkoinen logo

Pakohuone Lohja

Laurinkatu 48

08100 Lohja

Yhteystiedot

info@runawayplan.fi

Runaway Plan | Laurinkatu 48, 08100 Lohja