fbpx

Tietosuojaseloste

Yksityisyytesi ja henkilötietojesi suojaaminen on meille tärkeää. Rekisterinpitäjänä vastaamme kaikista antamistasi henkilötiedoista. Käytämme henkilötietojasi tietosuojauudistuksessa säädellyllä tavalla. Keräämme henkilötietoja vain, kun se on tarpeellista ja keräämme vain niitä tietoja, joita tarvitsemme liiketoimissa kanssasi. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön varauksen tehdessäsi tai henkilötietoja antaessasi hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn alla kuvatulla tavalla.

 

Keitä olemme

REKISTERINPITÄJÄ
Runaway Plan Oy (Y-tunnus: 2900538-2)
Suurlohjankatu 2, 08100 LOHJA

Verkkosivustomme osoite on: https://runawayplan.fi.

 

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Rekisterin käyttötarkoitus

Runaway Plan Oy:n asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen ja hallinnointiin. Rekisteriin tallentuu tietoja silloin, kun asiakas tekee varauksen tai on muuten yhteydessä Runaway Plan Oy:n henkilöstön kanssa (esim. yhteystietolomakkeella, sähköpostilla, tms).

Runaway Plan Oy voi käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita, mutta tällöinkin tietoja käytetään vain Runaway Plan Oy:n ja asiakkaan välisen suhteen ylläpitämiseen.

Rekisteriin mahdollisesti kerättäviä tietoja

Pääsääntöisesti tietojen lähde on verkkosivujen käyttäjä/asiakas itse. Käsittelemme henkilötietoja, joita asiakas on meille antanut, jotta voimme hallinnoida varauksia sekä täyttää velvollisuutemme palveluntarjoajana sekä yhteistyökumppanina.

Tiedot, joita mahdollisesti asiakkaalta/käyttäjältä keräämme:
1. Käyttäjän itsensä antamat tiedot

  • Tunnistautumistiedot, kuten nimi
  • Yhteystiedot, kuten puhelinnumero, sähköpostiosoite ja postiosoite
  • Google tai Facebook kirjautumiseen tarvittava sähköpostiosoite sekä varmenne
  • Palveluarvostelut
  • Markkinointiviestiluvat
  • Asiakkaan erillisellä suostumuksella annetut personoivat tiedot, kuten asiakaskyselyvastaukset

2. Palveluiden käytöstä havaitut tiedot

  • Ostoshistoria, kuten tilatut tuotteet, peruutukset ja maksut
  • Päätelaitteen tunnistetiedot

3. Analytiikalla päätellyt tiedot

  • Ostotiedoista päätellyt asiakasryhmittelyt ja kiinnostuksen kohteet

Annat meille tietoja itsestäsi varatessasi pelin tai ottaessasi yhteyttä yhteystietolomakkeella. Voit luovuttaa meille tietojasi myös kommunikoimalla meidän kanssamme puhelimitse, chatin kautta, sähköpostitse tai jollakin muulla tavalla. Tähän sisältyvät myös tiedot, joita annat meille, kun osallistut sivustomme sosiaalisen median toimintoihin, osallistut mahdollisiin kilpailuihin, myynninedistämistoimiin tai tutkimuksiin ja kun ilmoitat meille ongelmista sivustollamme.

Asiakas/käyttäjä antaa Runaway Plan Oy:lle tietoja varatessaan pelin tai ottaessaan yhteyttä yhteystietolomakkeella, chatin kautta, sähköpostitse tai jollakin muulla tavalla (kuten osallistumalla sosiaalisen median toimintoihin, kuten mahdollisiin kilpailuihin tai arvontoihin).

Kommentit ja viestit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja tai viestejä sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Evästeet

Käytämme sivustollamme evästeitä. Evästeet auttavat meitä tarjoamaan, suojaamaan ja parantamaan palveluitamme, esimerkiksi mukauttamaan sisältöä, räätälöimään ja analysoimaan markkinointia ja mainoksia sekä tarjoamaan turvallisen käyttökokemuksen.

Osa evästeistä ovat välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta. Ne ovat lähinnä toiminnallisia evästeitä, jotka mahdollistavat tietojen säilymisen siirtyessäsi sivulta toiselle. Esimerkiksi ajanvarauspalvelu Slotti ei toimisi ilman evästeitä. 

Välttämättömien evästeiden lisäksi käytämme evästeitä parantamaan palveluitamme. Välttämättömien evästeiden lisäksi käytämme:
• Google Tag Manager (evästeiden hallinta)
• Google Analytics (liikenteen analysointi ja markkinointi)
• Google Optimize (konversio-optimointi)
• Facebook Pixel (liikenteen analysointi ja markkinointi)
• MailChimp (sähköpostiautomaatio)

Lisäksi, jos jätät kommentin tai viestin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Miten voin hallita evästeitä?

Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, joten mikäli et halua sallia evästeiden käyttöä, evästeiden poistaminen tai torjuminen voi olla tarpeen. Voit torjua tai poistaa verkkosivustojen evästeet muuttamalla verkkoselaimesi asetuksia. Lisätietoja näistä komennoista on selaimesi tai laitteesi ohjeissa (selaimen “Ohje” ja mm. matkapuhelimen ohjekirja). 

Mikäli et salli evästeiden käyttöä, voit edelleen käyttää verkkosivustoamme, mutta kaikki toiminnot eivät välttämättä toimi oikein.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Runaway Plan Oy:n käytössä. Emme käy asiakkaidemme henkilötiedoilla kauppaa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole sivuston teknisen toteuttamisen, lisäarvopalvelun tuottamisen, laskutuksen, luottopäätöksen tai lainsäädännöllisten velvoitteiden vuoksi tarpeellista. Asiakkaan tiedot hävitetään aina asiakasrekisteristämme pyynnöstä, elleivät lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet edellytä tietojen säilyttämistä.

Jotkin välttämättömät tiedot välittyvät kolmansille osapuolille maksutapahtuman, toimituksen tai markkinointiviestien mahdollistamiseksi. Maksutapahtuman yhteydessä maksutietosi kulkevat luotetun maksunvälittäjän kautta (korttimaksut toimitiloissamme tapahtuvat iZettlen kautta, lue lisää täältä).

Kullekin taholle lähetetään vain palvelun toteutumisen kannalta välttämättömin tieto eikä näillä palveluntarjoajilla ole oikeutta käyttää tietojasi muuhun kuin palvelun toteuttamiseen. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu salattujen yhteyksien kautta.

Äärimmäisessä tapauksessa asiakkaan tietoja voidaan luovuttaa edellä mainituille tahoille, jos se mahdollistaa oikeuksiemme, periaatteidemme, omaisuutemme tai asiakkaidemme turvallisuuden suojelun. Tähän sisältyy tietojen vaihdot toisten yritysten ja järjestöjen kanssa petosten torjumiseksi ja luottoriskien vähentämiseksi.

Jos liiketoimintamme myydään tai se yhdistetään toiseen liiketoimintaan, henkilötietojasi saatetaan luovuttaa neuvonantajille, mahdolliselle ostajalle sekä liiketoiminnan uudelle omistajalle.

Runaway Plan Oy saattaa käyttää Google-mainospalveluja. Voit lukea lisää siitä, miten Google kerää, jakaa ja käsittelee tietoja täältä.

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

 

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Henkilötietoja säilytetään, kunnes asiakkuus katsotaan päättyneeksi. Henkilötietoja ei kuitenkaan säilytetä kauemmin kuin sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittää. Saatuamme tietojanne varauksien mukana, lähettäessäsi esimerkiksi laskutustietoja tai muuta kautta, hävitämme tiedot viimeistään kirjanpitolain mukaisen säilytysajan jälkeen.

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

 

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Sinulla on koska tahansa oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista, estämistä tai poistamista. Mikäli olet ottanut meihin yhteyttä tai varannut palvelun kauttamme (Slotti -ajanvarausjärjestelmällä), voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Asiakkaan tiedot hävitetään aina asiakasrekisteristämme pyynnöstä, elleivät lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet edellytä tietojen säilyttämistä. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Haluamme varmistaa, että mikäli olet rekisterissä, henkilötietosi ovat oikein ja ajan tasalla. Jos jokin antamasi tieto muuttuu tai on virheellinen, voit toimittaa oikeat tiedot sähköpostitse (info@runawayplan.fi).

 

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Asiakasrekisteriä ei luovuteta sivullisille ja se sijaitsee kolmannen osapuolen suojatulla palvelimella, sekä yrityksen suojatulla Googlen yritystilillä (lue Googlen tietosuojasta täältä.)

Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan Runaway Plan Oy:n tilien käyttöoikeudet omaavilla henkilöillä. Toimimme niin, että asiakasrekisterissä olevia tietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Runaway Plan Oy:n verkkosivut sijaitsevat kolmannen osapuolen palveluntarjoajan (WordPress, lue lisää täältä, Domainhotelli, lue lisää täältä) palvelimella ja ne on suojattu SSL-salausprotokollalla (Secure Socket Layer) ja varausjärjestelmä on kolmannen osapuolen palveluntarjoajan järjestämä (Slotti Ajanvarausjärjestelmä, Teones Oy).

Muutokset tietosuojakäytäntöön

Runaway Plan Oy varaa oikeuden tehdä tähän tietosuojakäytäntöön koska tahansa muutoksia, jotka ovat tarpeen häiriöiden korjaamiseksi tai uusien lainsäädännöllisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi. Kaikki tietosuojakäytäntöä koskevat muutokset julkaistaan verkkosivustollamme.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Jos epäilemme tai havaitsemme tietosuojan vaarantuneen, asia tutkitaan välittömästi. Lisäksi asiasta ilmoitetaan viipymättä rekisteröidylle, jonka tietosuoja on vaarantunut. Teemme myös ilmoituksen valvontaviranomaiselle henkilötietojen tietoturvaloukkauksesta.

Lisätietoja tarvittaessa antaa

Runaway Plan Oy
Meri Vuorinen
+358 40 5885302
info@runawayplan.fi

Runaway Plan

Puu-Anttila
Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja, Suomi

Yhteystiedot

info@runawayplan.fi

Runaway Plan Oy | Escape Room Popup | Pakohuone Popup | Liikkuvat pakopelit | 2018