Runaway Plan

Virkistyspäivät

Työporukka pelaamassa liikkuvaa pakopeliä ja juhlimassa

Tyky-paketit

Järjestä tarinallistettu ja ikimuistoinen tyky-päivä! Päivän valmiiksi suunniteltu ja tarinallistettu ohjelma tuo tiimisi yhteen ja laittaa tiimitaidot käytäntöön. Monen sadan tyky- ja elämyskeikan kokemuksella voimme luvata, että tilaamalla avaimet käteen paketin säästät sekä aikaa, että harmaita hiuksia. Haluamme tehdä tiimipäivän järjestämisestä helppoa. 

Yhteistyössä järjestetty tyky-paketti sisältää workshopin palvelumuotoilijan fasilitoimana valitsemallasi aiheella sekä Runaway Planin liikkuvan pakopelin. Käytännössä tämä tarkoittaa, että ohjelma järjestetään valitsemassanne paikassa eli ilmestymme sinne, missä sinäkin sijaitset!

 

Pakopelit- ja ohjelmapalvelut

Esimerkki. Koko päivän ohjelmapaketti

9.00 Päivän aloitus ja tiimiytyminen

10.00 Workshop

11.15 Lounastauko

12.00 Workshop jatkuu

14.15 Tauko

14.30 Valitsemasi pakopeli

16.00 Päivän päätös ja yhteenveto

Tyky-paketit ja workshopit

Esimerkki. Puolen päivän ohjelmapaketti

12.00 Workshop

14.15 Tauko

14.30 Valitsemasi pakopeli

16.00 Päivän päätös ja yhteenveto

Workshop on erinomainen tapa osallistaa, ideoida ja konkretisoida tavoitteita. Työpaja voi keskittyä jonkin ajankohtaisen teeman käsittelyyn tai toimia ryhmätyöskentelyn ja tiimiytymisen työvälineenä. Workshopin teema sovitaan ja suunnitellaan tilaajan kanssa, jonka jälkeen fasilitaattori tekee toteutusehdotuksen soveltuvine menetelmineen. 

Työpaja toteutetaan ideaalitilanteessa kasvotusten, jolloin spontaanille ajatustenvaihdolle ja kommentoinnille jää tilaa. Workshop voidaan vaihtoehtoisesti järjestää täysin virtuaalisesti digitaalisia alustoja, kuten Miroa tai Muralia hyödyntäen. 

Fasilitoija ohjaa osallistujia työpajassa eri menetelmin, jolloin jokaisen ääni pääsee kuuluviin kullekin sopivalla tavalla. Työpajasta tehdään kirjallinen yhteenveto, jonka tilaaja saa tyky-päivän jälkeen.

 

Info

Tyky-paketteja ja aktiviteetteja löytyy erilaisia aina ulkoaktiviteeteista sisätiloissa järjestettäviin ohjelmiin. Tapahtumapaikkana voivat toimia esimerkiksi ulkotilat, toimisto tai juhlatilat.

Aktiviteettien kesto vaihtelee valitsemasi paketin mukaan, voit valita ohjelmaa joko koko päiväksi tai vaikka vain yhdeksi tunniksi.

Varaus

Runaway Planin ohjelmapalvelun voit varata pyytämällä tarjousta! myynti@runawayplan.fi.

Kerro viestissäsi tapahtumasi toiveista (missä ja milloin) sekä ryhmäkokosi. Otamme viestin jättämisen jälkeen sinuun yhteyttä!

Kolme naista pelaamassa

Runaway Plan valkoinen logo

Pakohuone Lohja

Laurinkatu 48

08100 Lohja

Yhteystiedot

info@runawayplan.fi

Runaway Plan | Escape Room | Pakohuone | Laurinkatu 48, 08100 Lohja

Runaway Plan

Runaway Plan | Laurinkatu 48, Lohja