LAHJAKORTIN SOPIMUSEHDOT

Nämä ehdot muodostavat ostamaasi tai saamaasi Runaway Plan Oy:n kiinteäarvoista fyysistä tai sähköistä lahjakorttia koskevan sopimuksen. Lue nämä ehdot huolellisesti läpi ja mikäli et ymmärrä jotain, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

1 HYVÄKSYMINEN
1.1 Kun ostat lahjakortin, käytät sitä tai yrität käyttää sitä:

(a) hyväksyt nämä ehdot ja suostut siihen, että ne sitovat sinua, sekä
(b) ilmoitat lukeneesi ja ymmärtäneesi Runaway Plan Oy:n tietosuojaselosteen. Lue se täältä.

1.2 Jos annat jonkun toisen henkilön käyttää lahjakorttiasi, sinun on kerrottava hänelle, että nämä ehdot sitovat häntä.

2 LAHJAKORTTI
2.1 Lahjakorttisi myöntää Runaway Plan Oy (Y-tunnus 2900538-2), jonka toimipisteen osoite on Laurinkatu 48, 08100 Lohja.

2.2 Lahjakortti sisältää sen rahallisen arvon, joka on maksettu ennakolta ostopaikassa. Lahjakortti ei ole luotto-, maksu-, sekkitakaus tai pankkikortti, eikä lahjakortin saldolle kerry korkoa.

2.3 Lahjakorttisi on voimassa kortissa mainitun ajan.

2.4 Lahjakorttia ei voi ostaa takaisin eikä palauttaa muuten kuin lakimääräisten oikeuksiesi perusteella tai 6 lausekkeen mukaisesti. Lahjakorttiasi ei voi perua. Palautusmaksuja voidaan suorittaa ainoastaan lahjakortin ostajalle.

2.5 Lahjakortillasi ei ole käteismääräistä lunastusarvoa, eikä sitä voi vaihtaa käteiseksi, eikä lahjakortille ostohetkellä määrätyn arvon mitään osaa vastaan voida suorittaa käteisetumaksuja.

2.6 Lahjakorttiasi ei voi vaihtaa muun arvoiseen tai muuntyyppiseen lahjakorttiin.

3 LAHJAKORTIN OSTAMINEN JA AKTIVOINTI
3.1 Lahjakortin voi ostaa Runaway Plan Oy:n verkkokaupasta tai toimipisteestä (Laurinkatu 48, 08100 Lohja).

3.2 Lahjakorttisi aktivoidaan käyttövalmiiksi ostopaikassa. Sähköisen lahjakortin aktivointi ja käyttövalmiiksi saaminen saattaa kuitenkin kestää enintään kolme arkipäivää. Sähköinen lahjakortti lähetetään ostohetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

4 MIHIN LAHJAKORTTI KÄY?
4.1 Lahjakortti käy kaikkiin Runaway Plan Oy:n pakohuonepeleihin.

5 MISSÄ JA MITEN LAHJAKORTTIA VOI KÄYTTÄÄ?
5.1 Lahjakorttia voi käyttää Runaway Plan Oy:n toimipisteessä näyttämällä sitä henkilökunnalle ja maksaa sillä pakohuoneen hinta joko osittain tai kokonaan.

5.2 Lahjakortti on kertakäyttöinen.

6 KULUTTAJAN OIKEUDET
6.1 Jos lahjakorttisi on ostettu netistä ja teet asiakassopimuksen, seuraavat kuluttajan oikeudet ovat voimassa.

6.2 Voit perua lahjakortin oston neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa Runaway Plan Oy:lta saamasi lahjakorttia koskevan tilausvahvistuksen saapumispäivää seuraavasta päivästä luettuna tai, jos lahjakorttisi toimitetaan tilausvahvistuksen saapumisen jälkeen, lahjakorttisi toimituspäivää seuraavasta päivästä luettuna. Tällaisessa tapauksessa saat maksamasi hinnan kokonaisuudessaan takaisin. Runaway Plan Oy korvaa myös kaikki toimituskulut.

6.3 Jos haluat perua ostamasi lahjakortin, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Sinun tarvitsee ilmoittaa ostohetkellä saamasi tilausnumero, joka on sähköpostitse saamassasi tilausvahvistuksessa sekä lahjakorttisi koodi.

7 LAHJAKORTIN VOIMASSAOLOAJAN PÄÄTTYMINEN
7.1 Lahjakorttisi on voimassa kortissa mainitun ajan.

7.2 Lahjakortin voimassaoloajan päättyessä käyttämätön arvo menetetään.

8 LAHJAKORTIN TURVALLISUUSASIAT
8.1 Sinun tulisi käsitellä lahjakorttia samoin kuin käsittelet käteistä. Jos menetät lahjakorttisi, sitä ei korvata, ja menetät sillä olevan käyttämättömän arvon aivan kuin jos menettäisit käteisesi.

8.2 Lahjakorttisi koodi tulisi aina pitää salassa, eikä niitä saa paljastaa kenellekään muulle kuin Runaway Plan Oy:lle ja sen henkilökunnalle.

9 IRTISANOMIS- JA PERUMISOIKEUS SEKÄ OIKEUS KIELTÄYTYÄ MYYNNISTÄ
Runaway Plan Oy voi sanoa tämän sopimuksen irti, perua lahjakorttisi tai kieltäytyä myymästä, jos epäilemme, että korttia käytetään väärin, luvattomasti tai laittomasti tai jos meillä on syytä uskoa sinun rikkovan tätä sopimusta.

10 HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY
Kaikkia lahjakorttiisi liittyviä ja antamiasi henkilötietoja käsitellään Runaway Plan Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietosuojaselosteeseen voi tutustua osoitteessa runawayplan.fi/tietosuojaseloste. On tärkeää, että luet tietosuojaselosteen.

11 VASTUU
11.1 Vastaat lahjakorttisi käytöstä.

11.2 Runaway Plan Oy ei vastaa kadonneista, varastetuista, tuhotuista tai luvattomasti käytetyistä lahjakorteista, ellei Runaway Plan Oy ole itse aiheuttanut lahjakortin katoamista, varkautta, tuhoutumista tai luvatonta käyttöä laiminlyönneillään.

11.3 Runaway Plan Oy ei ole vastuussa liiketoiminnan, käytön, tuoton, tuotto-odotusten, sopimusten, tulojen, liikearvon, säästöodotusten, tietojen tai niiden käytön menettämisestä eikä erityisistä tai välillisistä menetyksistä tai vahingoista silloinkaan, kun sille on ilmoitettu tällaisten menetysten tai vahinkojen olevan mahdollisia.

11.4 Runaway Plan Oy ei lain sallimissa rajoissa ole velvollinen korvaamaan sinulle mitään (suoria tai välillisiä) menetyksiä tai vahinkoja eikä syyllisty näiden ehtojen laiminlyöntiin jättäessään minkä tahansa lahjakorttiin liittyvän velvoitteensa hoitamatta, jos tämä johtuu tapahtumasta, jota ei kohtuullisesti katsoen voitu valvoa tai estää. Näitä tapahtumia ovat mm. ylivoimaiset esteet, hallituksen tai sen elinten teot tai laiminlyönnit, lakot tai muut työtaistelutoimet, tulipalo, tulva, myrsky, mellakat, sähköpulat tai -katkokset, sodan aiheuttamat häiriöt tai muut kolmansien osapuolten teot tai laiminlyönnit.

11.5 Ellei tämän sopimuksen ehdoista muuta johdu, Runaway Plan Oy ei ole velvollinen korvaamaan sinulle muuta kuin sen käyttämättömän arvon, joka lahjakortissa on, kun a) Runaway Plan Oy peruuttaa lahjakortin, b) Runaway Plan Oy sanoo tämän sopimuksen irti.

12 MUUTOKSET
Runaway Plan Oy voi muuttaa tämän sopimuksen ehtoja milloin tahansa julkistamalla tarkistetun sopimusversion Runaway Plan Oy:n verkkokaupan yhteydessä.

13 YLEISTÄ
13.1 Sen, että Runaway Plan Oy viivyttelee jotakin tämän sopimuksen mukaista oikeutta tai oikeuskeinoa käyttäessään tai ei käytä sitä, ei tule katsoa merkitsevän luopumista kyseisestä oikeudesta tai oikeuskeinosta, eikä se estä kyseisen oikeuden tai oikeuskeinon käyttämistä minä tahansa myöhempänä ajankohtana.

13.2 Jos mikä tahansa tämän sopimuksen määräys katsotaan täytäntöönpanokelvottomaksi tai laittomaksi, muut määräykset pysyvät edelleen täysin voimassa.

13.3 Voimme siirtää mitä tahansa tämän sopimuksen mukaisia velvoitteitamme alihankkijoillemme milloin tahansa ilmoittamatta siitä sinulle ennalta kirjallisesti.

13.4 Yksikään ulkopuolinen, joka ei ole tämän sopimuksen sopimuspuoli, ei ole oikeutettu panemaan toimeen mitään tämän sopimuksen määräyksiä.

13.5 Tähän sopimukseen sekä sen aiheuttamiin tai siihen liittyviin riitoihin ja vaateisiin (muut kuin sopimukseen perustuvat riidat ja vaateet mukaan luettuina) sovelletaan Suomen lakia. Sitoudut peruuttamattomasti tunnustamaan Suomen tuomioistuinten ei-yksinomaisen tuomiovallan kaikissa tästä sopimuksesta aiheutuvissa sekä tai siihen liittyvissä riidoissa ja vaateissa (muut kuin sopimukseen perustuvat riidat ja vaateet mukaan luettuina).

14 YHTEYSTIEDOT
Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 050 5511205 tai sähköpostitse info@runawayplan.fi.

Runaway Plan

Laurinkatu 48, 08100 Lohja, Suomi

Yhteystiedot

info@runawayplan.fi

Runaway Plan Oy | Laurinkatu 48, 08100 Lohja