fbpx

Uusi pakohuone

Avataan

Lohjan

Puu-Anttilaan

Uusi pakohuone

Avataan

Lohjan

Puu-Anttilaan

Room Escape | Pakohuone

Room Escape eli pakohuone on peli, jossa sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen ja teillä on 60 minuuttia aikaa selvittää pelin arvoitukset. Huoneen mysteeri ratkeaa päättelykyvyn ja mielikuvituksen avulla!

Uusi pakohuone

Runaway Planin uuden pakohuoneen oli tarkoitus aueta maaliskuun alussa, mutta tulemme siirtämään uuden pakohuoneemme avajaispäivää eteenpäin. Pakohuonepeli tullaan avaamaan kevään aikana. Tulemme ilmoittamaan uuden huoneen avaamisesta myöhemmin sekä verkkosivuillamme että sosiaalisessa mediassa.

Saat tiedon ensimmäisten joukossa seuraamalla meitä Facebookissa tai Instagramissa.

Runaway Planin uusi pakohuonepeli vie sinut tunniksi pois arjen haasteista. Täälläkään et helpolla pääse, sillä sinun on ratkottava erillaisia tehtäviä ulos päästäksesi.

 

Ennen peliä | varausehdot

Peliaika

Pelin kesto 60 minuuttia. Paikalle tulee saapua 15 minuuttia ennen pelin alkua (sis. panikoinnin, vessatauon ja peliohjeistuksen). Tulethan ajoissa, jotta kerkeät “panikoitua” rauhassa. Huom! Myöhästyminen vaikuttaa varsinaiseen peliaikaan.

Varaus

Pelin voit varata verkossa valitsemalla pakohuoneen, ajan ja osallistujamäärän. Varausvahvistus saapuu sähköpostiin, josta voit vielä tarkistaa varatun ajankohdan sekä tietosi. Varaus on sitova. Varaajan vastuulla on tarkistaa varattu ajankohta ja oikeiden tietojen antaminen. Mikäli haluat varata pelin saman päivän aikana soita numeroon +358 40 5885302.

Maksaminen

Maksu tapahtuu toimitiloissamme käteisellä, pankkikortilla tai Runaway Plan -lahjakortilla. Meille käyvät kaikki yleisimmät siru- tai magneettinauhakortit (mm. Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro card, American Express).  Yrityksille tarjoamme laskutusmahdollisuuden (ota yhteyttä info@runawayplan.fi).

Peruuttaminen

Peruutukset ja pelin ajankohdan vaihdokset tulee suorittaa 24h ennen peliä sähköpostitse info@runawayplan.fi tai yhteydenottolomakkeella. Jos et saavu pelipaikalle perumatta aikaasi, veloitamme täyden pelin hinnan.              

Runaway Plan

Pakohuone

Puu-Anttila
Suurlohjankatu 2
08100 Lohja

Käynti sisäpihalta

Yhteystiedot

info@runawayplan.fi

Runaway Plan | Escape Room | Pakohuone | Puu-Anttila, Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja

Runaway Plan - Pakohuone Lohja

Runaway Plan | Puu-Anttila, Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja, Suomi