Escape Room | Pakohuone

Escape Room eli pakohuone on peli, jossa sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen ja teillä on 60 minuuttia aikaa selvittää pelin arvoitukset ja paeta huoneesta. Huoneen mysteeri ratkeaa päättelykyvyn ja mielikuvituksen avulla!

The Hunt - Ajojahti

Huhutaan, että tietyissä piireissä järjestetään sairasta viihdettä – ajojahteja, joissa saaliit ovat ihmisiä. Lisäksi huhutaan, että kaikki kulminoituu tiettyyn paikkaan, vanhaan puurakennukseen, jossa on viime aikoina tapahtunut omituisia asioita. 

Lähdit tiimisi kanssa selvittämään tapausta. Mutta jahtaatko sinä vai oletko itse jahdattuna?  

Kaikki mitä tiedät, on se, että jahti on alkanut ja että olet mukana jahdissa, johon et todellakaan halunnut olla osallisena. Sinun on selvitettävä tapaus ennen kuin on liian myöhäistä. Ja aikaa sinulla on vain 60 minuuttia. 

Peliaika 60 min

Saavu paikalle 15 min ennen pelin alkua.

Tiimi 2-6 hlö

Kokoa tiimi ja selvitä mysteeri yhdessä!

Puu-Anttila

Suurlohjankatu 2, Lohja

Käynti sisäpihalta. 

HINNAT

2 PELAAJAA

39€ / hlö

Yhteensä 78€

3 PELAAJAA

31€ / hlö

Yhteensä 93€

4 PELAAJAA

27€ / hlö

Yhteensä 108€

5 PELAAJAA

25€ / hlö

Yhteensä 125€

6 PELAAJAA

23€ / hlö

Yhteensä 138€

Peliaika 60 min

Saavu paikalle 15 min ennen pelin alkua.

Tiimi 2-6 hlö

Kokoa tiimi ja selvitä mysteeri yhdessä!

Puu-Anttila

Suurlohjankatu 2, Lohja

Käynti sisäpihalta. 

Ennen peliä | varausehdot

Peliaika

Pelin kesto 60 minuuttia. Paikalle tulee saapua 15 minuuttia ennen pelin alkua (sis. panikoinnin, vessatauon ja peliohjeistuksen). Tulethan ajoissa, jotta kerkeät “panikoitua” rauhassa. Huom! Myöhästyminen vaikuttaa varsinaiseen peliaikaan.

Varaus

Pelin voit varata verkossa valitsemalla pakohuoneen, ajan ja osallistujamäärän. Varausvahvistus saapuu sähköpostiin, josta voit vielä tarkistaa varatun ajankohdan sekä tietosi. Varaus on sitova. Varaajan vastuulla on tarkistaa varattu ajankohta ja oikeiden tietojen antaminen. Mikäli haluat varata pelin saman päivän aikana soita numeroon +358 40 5885302.

Maksaminen

Maksu tapahtuu toimitiloissamme käteisellä, pankkikortilla tai Runaway Plan -lahjakortilla. Meille käyvät kaikki yleisimmät siru- tai magneettinauhakortit (mm. Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro card, American Express).  Yrityksille tarjoamme laskutusmahdollisuuden (ota yhteyttä info@runawayplan.fi).

Peruuttaminen

Peruutukset ja pelin ajankohdan vaihdokset tulee suorittaa 24h ennen peliä sähköpostitse info@runawayplan.fi tai yhteydenottolomakkeella. Jos et saavu pelipaikalle perumatta aikaasi, veloitamme täyden pelin hinnan.              

Runaway Plan

Pakohuone

Puu-Anttila
Suurlohjankatu 2
08100 Lohja

Käynti sisäpihalta

Yhteystiedot

info@runawayplan.fi

Runaway Plan | Escape Room | Pakohuone | Puu-Anttila, Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja

Runaway Plan - Pakohuone Lohja

Runaway Plan | Puu-Anttila, Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja, Suomi