Synttärit lapsille pakohuoneessa

Pakene synttäreilläsi!

Escape Room eli pakohuone on peli, jossa sinut ja tiimisi lukitaan huoneeseen ja teillä on 60 minuuttia aikaa selvittää pelin arvoitukset. Huoneen mysteeri ratkeaa päättelykyvyn ja mielikuvituksen avulla.

Runaway Plan tarjoaa mahtavan syntymäpäiväkokemuksen synttärisankarille sekä vieraille. Voit varata pakohuoneen lisäksi synttäritilaa, jossa synttärisankari ja vieraat pääsevät herkuttelemaan ja jakamaan synttärikokemuksia!

Aikaa 2 tuntia

Pakopeliaika 60 min ja synttäriaika 60 min

Vieraat

Pakopelaajia kerrallaan 6 hlö, muuten vieraita voi olla useampiakin!

Puu-Anttila

Suurlohjankatu 2, Lohja

Pakosynttärit

198 €

Sisältää

Pakohuonepelin 60 min (maks. 6 hlö)
Synttäritilat pelin jälkeen 60 min (maks. 12 hlö)

Pakosynttärit

Pakosynttärit sopivat parhaiten 8-12 -vuotiaille lapsille. 

Pakosynttäreihin kuuluu lasten pakohuonepeli Unenryöstäjä sekä synttäritila. Voit päättää tuotko mukanasi omat tarjoilut vai valitsetko Runaway Planin tarjouluvaihtoehdoista sopivat tarjottavat juhliisi. 

Runaway Planin pakosynttäreihin kuuluu:

  • lasten pakohuonepeli 60 min
  • synttäritila 60 min
  • ladattavat synttärikutsut
  • pakosynttäreiden henkilökunta
  • tarjoiluun sopivat kulhot, lautaset ja servetit
  • loppusiivous

Lisäpalveluina valittavissa:

  • juhlatilan teemakoristelut
  • synttäritarjoiltavat (tai voit tuoda ne myös itse!)
  • ota lisäpalveluista yhteyttä info@runawayplan.fi

Runaway Planin toimitiloista löytyy hyvin tilaa synttärivieraille. Aulasta löytyy istumapaikkoja ja sen lisäksi toimitiloista löytyy pitkä pöytä, johon on helppo laittaa tarjottavat esille synttärien ajaksi. 

Synttäritietoa – Usein kysytyt kysymykset

Mitä jos vieraita on enemmän kuin 6 hlö?

Pakohuonepeliin mahtuu vain 6 pelaajaa samanaikaisesti. Vieraita Runaway Planin tiloissa saa toki olla enemmänkin. Tällöin muiden vieraiden kannattaa saapua paikalle synttäritiloihin vasta pakohuonepelin jälkeen.

 

Mitä jos pelaajia on enemmän kuin 6 hlö?

Samaan aikaan pakohuoneessa voi pelata maksimissaan 6 hlö kerrallaan. On kuitenkin mahdollista varata esimerkiksi kaksi pakohuonepeliä peräkkäin, jolloin vieraita pääsee mukaan peliin enemmän! Ota tällöin yhteyttä info@runawayplan.fi

 

Entä jos haluasimme varata enemmän synttäriaikaa?

Lisäaika onnistuu kyllä, mikäli pelitilat ovat vapaana. Voitte varata enemmän synttäriaikaa ottamalla etukäteen yhteyttä info@runawayplan.fi

Mitä jos joku synttärivieraista on jo pelannut pakohuonepelin aikaisemmin?

Ei hätää, meillä on kaksi vaihtoehtoa!

Synttäreillä voi hypätä joko muiden vieraiden mukaan pelaamaan salaista tehtävää, jossa muita pelaajia autetaan hiirenhiljaa peliohjaajan kertomalla tavalla.

Toinen vaihtoehto on hypätä peliohjaajaksi seuraamaan muita pelaajia valvontakameroiden toiselta puolelta! Tällöin pääsee antamaan muille pelaajille vinkkejä peliohjaajan opastuksella.

Escape Room Kids | Pakohuone lapsille

Lasten pakohuoneessa Unenryöstäjä tarkoituksenne on pelastaa maailmasta hyvät unet.

Viisas nero keksi laitteen, jolla pääsee vierailemaan unissa. Tämän jälkeen maailmassa alkoi liikkua unenryöstäjiä, jotka käyvät kauppaa ryöstämillään unilla. Tässä maailmassa hyvät unet maksavat ja vain painajaiset jäävät jäljelle. Ainoa vaihtoehto on hypätä unien maailmaan ja estää unenryöstäjien toiminta. Aikaa hyppyyn on vain 60 minuuttia.

Synttärikutsu

Voit ladata PDF-muotoisen synttärikutsun tästä:

Ennen peliä | varausehdot

Peliaika

Pelin kesto 60 minuuttia. Paikalle tulee saapua 15 minuuttia ennen pelin alkua (sis. panikoinnin, vessatauon ja peliohjeistuksen). Tulethan ajoissa, jotta kerkeät “panikoitua” rauhassa. Huom! Myöhästyminen vaikuttaa varsinaiseen peliaikaan.

Varaus

Pelin voit varata verkossa valitsemalla pakohuoneen, ajan ja osallistujamäärän. Varausvahvistus saapuu sähköpostiin, josta voit vielä tarkistaa varatun ajankohdan sekä tietosi. Varaus on sitova. Varaajan vastuulla on tarkistaa varattu ajankohta ja oikeiden tietojen antaminen. Mikäli haluat varata pelin saman päivän aikana soita numeroon +358 45 78310130.

Maksaminen

Maksu tapahtuu toimitiloissamme käteisellä, pankkikortilla tai Runaway Plan -lahjakortilla. Meille käyvät kaikki yleisimmät siru- tai magneettinauhakortit (mm. Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro card, American Express).  Yrityksille tarjoamme laskutusmahdollisuuden (ota yhteyttä info@runawayplan.fi).

Peruuttaminen

Peruutukset ja pelin ajankohdan vaihdokset tulee suorittaa 24h ennen peliä sähköpostitse info@runawayplan.fi tai yhteydenottolomakkeella. Jos et saavu pelipaikalle perumatta aikaasi, veloitamme täyden pelin hinnan.              

Runaway Plan

Puu-Anttila
Suurlohjankatu 2
08100 Lohja

Käynti sisäpihalta

Yhteystiedot

info@runawayplan.fi

Runaway Plan | Escape Room  | Puu-Anttila, Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja, Suomi

Runaway Plan - Pakohuone Lohja

Runaway Plan | Puu-Anttila, Suurlohjankatu 2, 08100 Lohja, Suomi