SEIKKAILU

Elämys- ja seikkailupalvelut

 

 

 

Elämys- ja seikkailupalvelut

Runaway Planin uudet elämyspalvelut sopivat loistavasti virkistys- ja tyky-päiviin, polttareihin sekä erilaisten tapahtumien ohjelmaksi. Voit yhdistää tapahtumaasi erilaisia elämyspalveluita ja vaikka pakopeliä osaksi ohjelmaa – kaikki helposti juuri sinun toivomaasi sijaintiin!

Laskeutuminen

Laskeutumisessa saat varmasti adrenaliinia virtaamaanVaikka tässä aktiviteetissa et tarvitsekaan aikaisempaa kokemusta tai voimankäyttöä, oman päänsä sisällä todellista työtä päästään kyllä tekemään: kuka uskaltaa? 

Laskeutuminen voidaan toteuttaa useissa erilaisissa paikoissa ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. Vaikka uskallusta aktiviteetissa vaaditaankin, on laskeutuminen kuitenkin turvallista ohjaajan avustuksella. Tähän aktiviteettiin voi osallistua lähes kuka tahansa, kenellä vain rohkeutta riittää.

Kallionousu

Haluatko haastaa rohkeutesi lisäksi itsesi myös fyysisesti? Kallionousu on tällöin oikea valinta! Kallionousu on kalliolaskeutumista ehdottomasti haastavampaa, niin fyysisesti kuin henkisestikin. 

Elämyspalveluna jousiammunta

Jousiammunta

Jousiammunta on hauska ja haastava ryhmäaktiviteetti, jota on helppoa lähteä kokeilemaan. Ohjaajan avustuksella pääset koittamaan turvallisesti jousiammuntaa ja haastamaan tiimiläisesi. Kenellä on tähtäys hallussa?  

Korikiipeily

Korikiipeilyssä todellakin haastat itsesi ja rohkeutesi. Kuvittele kiipeäväsi kohti korkeuksia, tasapainottelevasi epävakaassa maastossa korien päällä, samalla kun tiimiläisesi heittelevät sinulle yhä vain lisää koreja – kavutaksesi yhä ylemmäs ja ylemmäs. Kenellä on tasapaino hallussa? Kuka tipahtaa ensimmäisenä? Tässä lajissa nostatat sekä kilpailuhenkisyyttä että tiimityötaitojasi – parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kuinka homma käytännössä toimii? Ohjaajan varmistaessa kiipeilijää, tämä kasaa tyhjistä koreista pinoa itselleen jalkojensa alle. Maanpinnalla olevat tiimiläiset heittelevät koreja aina vain lisää kiipeilijälle. Tavoitteena on kavuta mahdollisimman monen korin päälle. Mikäli tasapaino horjahtaa, ei kuitenkaan ole syytä huolestua; varmistukset takaavat kyllä turvallisen alastulon. 

Ryhmärata

Tässä aktiviteetissä pääset todellakin haastamaan ryhmätyöskentelytaitosi. Ryhmäradalla pääsette yhdessä ratkaisemaan erilaisia tehtäviä ja pulmia, jotka on sopivasti höystetty fyysisillä haasteilla. Radalla pärjää loogisella päättelykyvyllä sekä kommunikaatiotaidoilla. 

Ihmishissi

Ihmishississä on todellista tiimivoimaa! Tässä aktiviteetissa nouset vauhdilla kohti korkeuksia pelkästään tiimisi avulla: he nimittäin nostavat sinut hissin tavoin vauhdikkaasti ylös ja tuovat myös maan pinnalle takaisin. Uskallatko hypätä hissin kyytiin?  

Saatavuus

Aktiviteetteja järjestetään ympäri vuoden. Aktiviteetin voit varata tapahtumaasi ottamalla meihin yhteyttä. 

Osallistujamäärä

Aktiviteetteja voidaan järjestää suurillekin ryhmille samanaikaisesti. 

Toteutuspaikka

Toteutusaika ja -paikka sovitaan aina asiakkaan kanssa erikseen. Toteutuspaikan seikkailumahdollisuuksista voit kysyä ottamalla meihin yhteyttä.

Haluatko kysyä lisää seikkailuohjaajaltamme?

Ota yhteyttä:

myynti@runawayplan.fi

Puh. +358 50 5514666

Turvallisuus

Kaikki seikkailuaktiviteetit järjestetään koulutettujen ja ammattitaitoisten seikkailuohjaajien järjestämänä. Kaikki käytettävät varusteet ovat sertifioituja kiipeilyvarusteita.

 

Runaway Plan valkoinen logo

Pakohuone Lohja

Laurinkatu 48

08100 Lohja

Yhteystiedot

info@runawayplan.fi

Runaway Plan | Escape Room | Pakohuone | Laurinkatu 48, 08100 Lohja

Runaway Plan

Runaway Plan | Laurinkatu 48, Lohja